Buddy Vedder is één van de meest veelzijdige entertainers van dit moment; als presentator, acteur en zanger bereikt hij een miljoenenpubliek vanuit de studio, vanaf het witte doek en via het theater. 

Op televisie is hij o.a. te zien als presentator van; Holland’s Got Talent, The Voice Kids, Nationale Postcode Loterij Deal Or No Deal, Tulpen Uit Antwerpen, en Het Kerst MuziekGala. Ook neemt hij weer plaats in het panel van de TV-hit van RTL4; The Masked Singer.

Als (stem)acteur is hij te zien en te horen in de meest uiteenlopende rollen. Zo speelde hij o.a. in de bioscoopfilms; Elvy’s Wereld So Ibiza, First Kiss en De Film Van Dylan Haegens. In o.a. de series: De Staatsgreep, De Slet Van 6VWO en Goede Tijden Slechte Tijden. En ontving hij veel lof voor zijn vertolking van Judas in The Passion.

Als stemacteur werkte hij o.a. voor films van grote productiehuizen als; Disney, Dreamworks, Universal Pictures, Pixar en Marvel. Zijn persoonlijke favorieten zijn: Trolls Wereldtour, Luca, Spider-Man Into The Spider-Verse en Corgi.

In het theater was Buddy o.a. te zien in de musical Murder Ballad en bracht hij met de concerten The Legends We've Lost een ode aan zijn muzikale helden. Daarnaast zat hij de afgelopen vier jaar in de cast van The Christmas Show in de ZiggoDome en danste hij als Bruno Mars tijdens Let’s Dance in AFAS Live. Deze zomer is hij te zien als de Heilige Anthonius in Het Was Zondag In Het Zuiden.

Buddy is zes keer genomineerd voor de Zapp Award ‘Beste Presentator’ waarvan hij de nominatie vier keer wist te verzilveren. Ook won The Masked Singer een Zapp Award voor ‘Favoriete Familieprogramma’ waar hij panellid is. Verder won hij het twintigste seizoen van Wie Is De Mol? En won hij samen met danspartner Robin Martens het tweede seizoen van Dance Dance Dance. Zelf wil hij graag vermelden dat hij ook ooit de HitteGolf Award in ontvangst mocht nemen in de categorie ‘Hottest Hairdo’. Maar dat is alweer lang geleden.

Contact & boekingen: keren@thefamegame.nl
Credits fotografie: William Rutten

https://buddyvedder.com
Tiktok @buddyvedder

Posted on 1 januari 2007