Zamarra weet alles van wat met huishouden te maken heeft (opruimen, schoonmaken, plannen) en ze streeft ernaar het dagelijks leven voor iedereen wat makkelijker te maken. Veel mensen zien het huishouden als een vervelend klusje, maar met haar ‘niet lullen maar poetsen’ aanpak ben je lekker snel klaar, zodat er tijd overblijft om leuke dingen te doen. Zamarra is dus zeker geen poetsfanaat of minimalist, maar maakt lastige klussen behapbaar en zelfs leuk om te doen.

De afgelopen 15 jaar heeft Zamarra, die van oorsprong journalist is, duizenden praktische artikelen over schoonmaken en opruimen geschreven voor magazines en kranten. Met haar schoonmaakrubriek in de Telegraaf bereikt ze wekelijks een kleine anderhalf miljoen lezers. Ook maakte ze tien agenda’s en acht boeken waar je echt wat aan hebt, waaronder ‘Antwoord op al je huishoudvragen’ ‘Speedcleaning’ en de bestsellers ‘Opgeruimd!’ en ‘Lekker schoon.’

Zamarra is op televisie te zien in Het MAX Ouderenjournaal en als opruimcoach in de RTL4 reality programma’s ‘Ons huis vol spullen’ en ‘Het is hier geen hotel’. Daarnaast maakt ze korte online video’s voor het consumentenprogramma Kassa. Ze wordt door bedrijven als Albert Heijn, Helpling en Homeworks ingeschakeld als consultant en is regelmatig als deskundige te zien en te horen op radio en televisie.

 

Boekingen en contact: sanne@thefamegame.nl

Posted on 1 januari 2017