Auteur:  Hanne ter Smette

‘Ik hoop dat mijn boek je doet opkijken. Dat je je telefoon neerlegt, van de bank af komt en naar buiten gaat.’

We komen er allemaal achter; een leven lang Netflix is ook niet alles. Het is tijd dat we er weer op uit gaan. Weg van de schermen, de buitenlucht in! Quality-time voor jezelf en elkaar. Nederland is supermooi en eigenlijk ook heel spannend, want om wild of vogels te spotten hoef je echt geen bioloog of vogelaar te zijn: dat kan iedereen. Als je maar weet waar je op moet letten.

Boswachter Hanne is de aangewezen persoon om je de weg te wijzen. Ze heeft een paar jaar geleden een enorme switch gemaakt: van mojito-drinkend reclamemeisje naar no-nonsense boswachter. Ze is nieuwsgierig, enthousiast en sportief, en neemt je in Gaan mee naar haar favoriete natuurgebieden.

Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur. Welke dieren kun je verwachten per gebied, hoe kun je ze spotten, op welke planten moet je letten en waar vind je de mooiste paddenstoelen? Boswachter Hanne vertelt je er alles over, aangevuld met de leukste activiteiten en highlights. Pak je rugzak voor het weekend maar vast in!

Posted on 15 mei 2017