Jacqueline Van Lieshout werd geboren op vrijdag de 13e december in Haarlem en wist al jong dat schrijven een van haar grote passies was. Het leven had eerst heel andere plannen met haar maar boeken schrijven kwam er toch van. Op 10-10-2010 verscheen haar eerste boek, getiteld 'In 28 dagen van gifbelt naar tempel'' en is ondertussen een Nederlandse bestseller.

Hierna volgden meerdere boeken over voeding, kookboeken en het boek 'Het Relax Dieet', over de relatie tussen stress en gewicht. Eind 2018 verscheen het boek (ook een bestseller) 'Ontwijnen'. Samen met dit boek lanceerde zij online programma's waarin ze met een team van coaches tot op heden bijna 1000 mensen heeft mogen begeleiden bij een alcoholvrij leven. In december 2022 verscheen haar nieuwste boek ‘Wat wil je drinken?’ waarin Jacqueline je begeleidt bij 30 dagen zonder alcohol.

Haar missie is het creëren van meer bewustzijn over voeding, gezondheid, de relatie tussen stress en gezondheid en de fantastische voordelen van een alcoholvrij bestaan. Het gaat niet om verbieden maar om ervaren en bewust kiezen wat je wilt in je leven.

Samen met Jan Heemskerk deelt Jacqueline in de Podcastserie “Wat wil je drinken” hun ervaringen en die van hun gasten van het stoppen met drinken.
En dat ging niet zonder slag of stoot. Want wat vindt je omgeving ervan? Kan je nog wel feesten? En wat doe jij als het allemaal tegenzit?

Agent: sanne@thefamegame.nl

Posted on 24 augustus 2023