In een tijd waarin alles duurder wordt, moet je soms net iets creatiever zijn om iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Dat weten de Italianen allang. Zij hebben hun eigen kooktraditie: cucina povera, een boerse, sobere, eenvoudige keuken van restjes en betaalbare seizoensproducten. Roberta Pagnier is geïnspireerd door deze kookstijl, die uitermate goed past in de huidige maatschappij: een bewuste wereld zonder verspilling.

- 100 makkelijke recepten: van brood, pasta en risotto tot vis, vlees en zoet
- smakelijke gerechten voor het hele gezin
- plus weetjes over de Italiaanse keuken, ingrediënten en achtergrondverhalen
- no waste tips voor minder verspilling

Roberta's cucina povera is een laagdrempelig kookboek met recepten, doorspekt met weetjes over de Italiaanse keuken, de oorsprong van de gerechten en ingrediënten en hun culturele achtergrond. Met dit boek bij de hand kun je thuis heerlijk zorgeloos en betaalbaar koken en minder verspillen. Dus zet je thermostaat maar laag en de ribollita op het vuur!

Posted on 10 augustus 2023