Katja Schuurman is al meer dan 25 jaar werkzaam in de film- en televisiewereld. Sinds haar debuut als actrice in 1992 in de serie Uit de School Geklapt is ze een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie. Katja ontpopte zich als energieke en onverschrokken duizendpoot die een breed scala aan programma’s presenteerde: Lijst 0 en Katja Versus voor BNNVARA, Katja’s Bodyscan en Memories voor KRO-NCRV. Sinds 2018 werkt ze voor RTL en ging ze voor het tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit op een onvergetelijke reis, dwars door Zuid-Amerika, samen met Barrie Stevens (75), Peter Faber (76), Willibrord Frequin (78) en Gerard Cox (79).

Als actrice was ze onder meer te zien in de Theo van Gogh film Interview, Oesters van Nam Kee en De Club van Lelijke Kinderen. Ze speelde in vele series, waaronder S1ngle (Net5), All Stars, Vlucht HS13 (KRO-NCRV) en Nieuwe Buren (RTL).

Katja is sociaal onderneemster met haar Fairtrade organisatie Return To Sender dat handgemaakte producten uit de armste regio’s van de wereld verkoopt. De winst vloeit terug naar de maaksters. Over al haar reiservaringen maakte Katja in 2018 het inspiratieboek Katja Was Hier.

In 2019 is Katja een bijzondere samenwerking gestart met het merk POM Amsterdam. Door Katja’s sterke en stralende persoonlijkheid en vrouwelijke, kleurrijke stijl is de samenwerking een 'natural fit'. Ze hebben samen onder het label POM by Katja al een aantal sprankelende collecties gemaakt.

 

Contact & boekingen: keren@thefamegame.nl

Posted on 1 januari 2002